25 de ore de teatru non-stop se transformă, anul acesta, în 25 de zile de teatru! ce bucurie!

Timp de lectură: 1 minut, 24 secunde

Anul acesta festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP își adaptează formatul din rațiuni de siguranță sanitară. Cele 25 de ore de teatru devin 25 de zile de teatru. Spectacolele și evenimentele se vor desfășura din 2 octombrie până în 26 octombrie.

Vor fi 18 evenimente în 8 spații din Sibiu. Deschidem la Sala Thalia, în 2 octombrie 2020, la ora 19:00, cu spectacolul NĂSCUT ÎN 2000. Este singurul eveniment indoor din cadrul festivalului, celelalte urmând a se desfășura în aer liber.

Un număr limitat de ABONAMENTE valabile la toate reprezentațiile festivalului pot fi găsite aici - iabilet.ro

A zecea ediție! Ne-am imaginat în fel și chip această ediție aniversară, dar realitatea ne provoacă limitele imaginației. Iar noi acceptăm pariul. Fi-va teatru! Aproape ca înainte... Vom juca în Grădina BIS, dar nu numai. Vom merge la Șura Culturală din cartierul Gușterița, pe terenul de baschet în aer liber Elemer Tordai, în Muzeul Satului, în Piața Mică a Sibiului, în Curtea Librăriei Erasmus (Casa Teutsch) precum și în minunata Grădină Urbană. Închiderea oficială va fi în 25 octombrie, în ziua în care se schimbă ora, ziua în care fi-vom obligați să tragem cortina peste spectacolele în aer liber. Vino cu noi!

Biletele sunt disponibile exclusiv ONLINE la prețul de 40 lei (DOUBLE) și 30 lei (SINGLE). Cele DOUBLE sunt pentru 2 persoane (cuplu, familie, etc). Această categorisire ne ajută să respectăm măsurile de siguranță sanitară și de distanțare fizică. Găsiți și bilete pentru studenți, elevi și pensionari la prețul de 15 lei. De aruncat un ochi pe portalul iabilet.ro! Chiar acum.

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: MARQUARDT Un proiect marca BIS Teatru

25 de ore de teatru non-stop se transformă, anul acesta, în 25 de zile de teatru! ce bucurie!
Distribuie