Acces cu bilet sau abonament

Verde tăiat

de Alexandra Felseghi

Sâmbătă
25
Septembrie 2021
22:00
Durata: 80 minute


Descriere

Inspirat din povestea pădurarului Liviu Pop, ucis în 2019 de către hoții de lemne, 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄 𝐓Ă𝐈𝐀𝐓 este un spectacol nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2021 la categoria 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥. 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄 𝐓Ă𝐈𝐀𝐓, un spectacol al Asociației Pro Teatru din Zalău, vine la Suceava și ne va spune povestea tăierilor ilegale de pădure. O femeie dintr-o comună din Maramureș dorește să afle responsabilii pentru moartea soțului ei, angajat la ocolul silvic din zonă, decedat în timp ce urmărea să oprească un transport ilegal de lemne. Alături de un procuror tânăr trimis din București, ea reușește să descopere tot mai multe informații și detalii legate de crima ce avusese loc cu câteva luni în urmă.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Adina Lazăr
Muzica:
Adrian Piciorea
Scenografie:
Andreea Tecla
Distribuția:
Răzvan Bănuț, Emanuel Cifor, Darius Prodan, Florin Suciu și Irina Sibef

Atenție! Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Info! BILETE: 30 lei - bilet întreg, 20 lei - bilet redus, 150 lei - abonament prolog, festival, epilog, 120 lei - abonament festival
Verde tăiat
Distribuie