INTRAREA LIBERĂ
Teatru radiofonic

Teama de a înota pe întuneric

Gabriela Harabagiu

Duminică
26
Septembrie 2021
03:00
Durata: 27 minute


Descriere

Otilia se trezește în miezul nopții fiindcă trebuie să facă pișu. „Teama de a înota pe întuneric” urmărește drumul ei și al peștelui Mubi din dormitor până la baie. Dracul e regele Iadului. Este roșu, are picioare de porc și e cel mai rău dintre toți dracii. Iar dacă îți e frică, Dracul simte și vine să profite...

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Ilinca Prisăcariu
Sunet:
Alexandra Băbău
Distribuția:
Teodora Dincă, Alin State

Atenție! Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată. Info! INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.
Teama de a înota pe întuneric
Distribuie