Intrare liberă
Spectacol de teatru radiofonic

Povestea băiatului orb și invizibil

Text de Sabina Balan

Duminică
26
Septembrie 2021
02:00
Durata: 56 minute


Descriere

Un băiat se naște orb și invizibil, într-o împărăție care exilează persoanele cu dizabilități într-o pădure fermecată. Într-o bună zi, băiatul ajunge fără să vrea în fața împăratului și reușește să-și schimbe soarta. Un basm postmodern despre cum persoanele cu dizabilități merită reprezentate.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Mara Oprea
Muzica:
Raw Beat Gang
Sunet:
Adrian Piciorea
Distribuția:
Theodor Șoptelea, Alexandru Potocean, Maia Morgenstern, Gabi Costin, Paula Dunker, Cătălin Babliuc, Silvana Negruțiu, Florentina Țilea

Atenție! INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. Info! Spectacol de teatru radiofonic. Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată.
Povestea băiatului orb și invizibil
Distribuie