Eveniment cu circuit închis
Pamflet

Pam - Pam


Duminică
26
Septembrie 2021
16:00
Durata: 60 minute


Descriere

Pamfletele lui Constantin Tănase în interpretarea fabulosului actor George Constantinescu. Teatru vechi pentru timpuri noi. O comedie scrisă acum 80 de ani, despre România de-atunci şi de-acum. Surprinzător, aceeaşi. Teatrul de Artă București este un nume cu rezonanță în peisajul artistic românesc. Spectacolul PAM – PAM a fost prezent la TOATE edițiile festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP. Începând cu prima ediție, cea din anul 2011, spectacolul s-a jucat an de an, în locuri diferite. Ba mai mult, în anul 2015, în 28-29 martie, într-o performanță demnă de Cartea Recordurilor, actorul George Constantinescu a jucat acest spectacol fără oprire timp de 25 de ore, în diferite spații din orașul Sibiu. Anul acesta Festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP oferă spectacolul PAM-PAM vârstnicilor din Căminul de pe strada Azilului, într-o completare firească a intervențiilor culturale incluzive din acest an.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Distribuția:
George Constantinescu

Atenție! INTRAREA LIBERĂ - eveniment cu circuit închis, dedicat persoanelor vârstnice
Pam - Pam
Distribuie