ACCES GRATUIT ONLINE
Eveniment online Teatru

Născut în ’90 (online)

Flaviu Suhastru

Duminică
26
Septembrie 2021
04:00
Durata: 70 minute


Descriere

Un scenariu original, inspirat din gânduri, reflecții și povești de viață care traversează cel mai tulbure deceniu din istoria modernă a României. Din spectacol nu lipsesc referirile directe la realitatea socio-politică a țării – uneori hazoase, alteori acide. Nu lipsește nici muzica live și nici proiecțiile video cu momente cheie ale anilor ‘90. Spectacolul „NĂSCUT IN ’90” funcționează ca un spațiu al amintirilor comune, al bucuriei amare de a fi împărtășit, cu toții, împreună, 30 de ani de istorie recentă, zbuciumată.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Bogdan Sărătean
Distribuția:
Andrada Grosu, Aneea Opriș, Claudiu Fălămaș

Atenție! Spectacolul se difuzează gratuit pe canalul de YouTube al BIS Teatru
Născut în ’90 (online)
Distribuie