ACCES cu DE BILET SAU ABONAMENT

Născut în 2000


Duminică
19
Septembrie 2021
19:00
Durata: 70 de minute


Descriere

Cei născuți în ’90 au ajuns la vârsta oamenilor mari. La vârsta deciziilor importante. A procrea sau a nu procrea? Iată întrebarea. A aduce pe lume un copil în anii 2000? A te lăsa pradă instinctului matern care îți cere să fii mamă? Trei actrițe, născute în 1990, în România cea proaspăt ieșită din comunism. Ajunse iată la vârsta deciziei de a aduce pe lume un prunc. Răspunsul e DA! De trei ori da! Ați trecut în etapa următoare. Au rezultat trei prunci născuți în 2017, 2018, 2019. A patra actriță, emigrantă în România anilor 2000, în România cea europeană dă naștere unui prunc în anul 2019. Departe de casa ei, de țara ei, de continentul ei. Așadar 4 actrițe, trei sunt mame, iar a patra vrea să devină mamă. Poveștile lor, îndoielile lor, speranțele lor, dezamăgirile lor, spaimele lor, visele lor. Și pruncii lor care fac primii pași, rostesc primele cuvinte. Pruncii născuți în 2000, în mileniul acesta straniu și imprevizibil.

“NĂSCUT ÎN 2000” este o producție BIS Teatru, a cărei protagoniste sunt actrițele Aneea Opriș, Alexandra Roatiș și Andrada Grosu, toate născute în anul 1990. Pe parcursul procesului de creație li s-a alăturat Shama Leah, născută în Kampala, Uganda. Textul spectacolului a fost generat într-un proces de colaborare între regizor și actrițe pe baza experiențelor personale ale acestora în ceea ce privește maternitatea. Spectacolul împletește elementul biografic cu cel social. NĂSCUT ÎN 2000 este parte din Trilogia BIS Teatru, “Născut în România”. Prima parte a trilogiei, NĂSCUT ÎN ’90 a avut premiera în 1 decembrie 2014.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Bogdan Sărătean
Asistent:
Oana Șchiau, Flavia Ranf
Sunet:
Alexandru Radu
Scenografie:
Alexandra Budianu
Distribuția:
Andrada Grosu, Shama Leah, Aneea Opriș, Alexandra Roatiș

Atenție! ATENȚIE! PARTICIPAREA LA EVENIMENTE ESTE PERMISĂ DOAR PENTRU PERSOANELE CARE SUNT VACCINATE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI SARS-COV-2 PENTRU CARE AU TRECUT 10 ZILE DE LA FINALIZAREA SCHEMEI COMPLETE DE VACCINARE, PERSOANELE CARE PREZINTĂ REZULTATUL NEGATIV AL UNUI TEST RT-PCR NU MAI VECHI DE 72 DE ORE SAU REZULTATUL NEGATIV CERTIFICAT AL UNUI TEST ANTIGEN RAPID NU MAI VECHI DE 24 DE ORE, RESPECTIV PERSOANELE CARE SE AFLĂ ÎN PERIOADA CUPRINSĂ ÎNTRE A 15-A ZI ŞI A 90-A ZI ULTERIOARĂ CONFIRMĂRII INFECTĂRII CU SARS-COV-2, ÎN CONDIŢIILE STABILITE PRIN ORDINUL COMUN AL MINISTRULUI CULTURII ŞI AL MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII, EMIS ÎN TEMEIUL ART. 44 ŞI AL ART. 71 ALIN. (2) DIN LEGEA NR. 55/2020, CU MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE. Info! BILETE: 30 LEI - BILET ÎNTREG, 20 LEI - BILET REDUS, 150 LEI - ABONAMENT PROLOG, FESTIVAL, EPILOG, 120 LEI - ABONAMENT FESTIVAL
Născut în 2000
Distribuie