ACCES cu DE BILET SAU ABONAMENT
BIS
Spectacol Muzical

Muzicanții din Bremen

Scenariu original de Bogdan Sărătean După povestea Fraților Grimm

Sâmbătă
18
Septembrie 2021
12:00
Durata: 60 minute


Trailer

Descriere

Bucurie, umor, culoare, muzică live! Un spectacol pentru copii, părinți și bunici. Un spectacol despre toleranță, comuniune, specii, tâlhari de toate soiurile, dar mai ales despre puterea de a fi ÎMPREUNĂ și despre prietenie. Basmul Fraților Grimm ne amintește încă o dată cât de important este să îți urmezi visele cu pasiune și curaj, dar fără încrâncenare. Povestea celor patru muzicanți care nu vor ajunge niciodată la Bremen ne învață cât de importantă este călătoria alături de cei care te inspiră. Mai importantă chiar decât destinația. “Dacă nu știi încotro mergi, întotdeauna vei ajunge acolo. Dar e nevoie să credem. Uite, eu cred”, nechează măgarul simpatic din povestea care a atins copilăria multora dintre noi. “E o poveste fabulasă ca semnificații. E sublimă imaginea celor patru animale domestice atât de diferite, abandonate și rătăcite în pădure, care în momentul critic își unesc forțele și se suprapun printr-un gest de comuniune, formând acea imagine piramidală care s-a lipit inevitabil de retina copilăriei fiecăruia dintre noi. Povestea scrisă acum mai bine de 200 de ani uimește prin actualitatea mesajului și prin simplitatea ei debordantă. Am încercat alături de artiști ca acest show să aibă mai multe straturi de percepție. Să bucure, să emoționeze, să încânte, în egală măsură. Și de ce nu, să pună pe gânduri.”

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Bogdan Sărătean
Muzica:
Charlie Fălămaș
Costume:
Ioana Aida
Distribuția:
Paul Bondane, Claudiu Fălămaș, Laura Luca, Dumitru Stegărescu

Atenție! ATENȚIE! PARTICIPAREA LA EVENIMENTE ESTE PERMISĂ DOAR PENTRU PERSOANELE CARE SUNT VACCINATE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI SARS-COV-2 PENTRU CARE AU TRECUT 10 ZILE DE LA FINALIZAREA SCHEMEI COMPLETE DE VACCINARE, PERSOANELE CARE PREZINTĂ REZULTATUL NEGATIV AL UNUI TEST RT-PCR NU MAI VECHI DE 72 DE ORE SAU REZULTATUL NEGATIV CERTIFICAT AL UNUI TEST ANTIGEN RAPID NU MAI VECHI DE 24 DE ORE, RESPECTIV PERSOANELE CARE SE AFLĂ ÎN PERIOADA CUPRINSĂ ÎNTRE A 15-A ZI ŞI A 90-A ZI ULTERIOARĂ CONFIRMĂRII INFECTĂRII CU SARS-COV-2, ÎN CONDIŢIILE STABILITE PRIN ORDINUL COMUN AL MINISTRULUI CULTURII ŞI AL MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII, EMIS ÎN TEMEIUL ART. 44 ŞI AL ART. 71 ALIN. (2) DIN LEGEA NR. 55/2020, CU MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE. Info! BILETE: 30 LEI - BILET ÎNTREG, 20 LEI - BILET REDUS, 150 LEI - ABONAMENT PROLOG, FESTIVAL, EPILOG, 120 LEI - ABONAMENT FESTIVAL
Muzicanții din Bremen
Distribuie