ACCES GRATUIT
EVENIMENT ONLINE Teatru

Mă cheamă Leila

După un text de Miriam și Ezra Elia

Sâmbătă
02
Octombrie 2021
20:00
Durata: 60 minute


Descriere

Lumea-ntreagă e o cușcă Și toți oamenii-s… viezuri, potârnichi, hamsteri! Mă cheamă Leila. Pentru mine o secundă e cât un an. O zi cât un deceniu. Sunt mică, zglobie și cochetă. Gândesc mult și repede. În jurul meu lumea se învârte amețitor. Opriți roata asta enormă, că vreau să cobor! Mă cheamă Leila.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Muzica:
Ilustrație muzicală de Claudiu Fălămaș și MC Matli
Video:
Transpunere filmică de Alexandru Radu și Flora Pop.
Decor:
Filmările au avut loc în carantină, în pivnița BIS Teatru.
Distribuția:
Andrada Grosu

Info! SPECTACOLUL SE DIFUZEAZĂ GRATUIT PE CANALUL DE YOUTUBE AL BIS TEATRU
Mă cheamă Leila
Distribuie