ACCES GRATUIT ONLINE
Eveniment online Poezie

Izolart - Poeme din anul pandemic 2020


Duminică
26
Septembrie 2021
08:00
Durata: 120 minute


Descriere

În 27 martie 2020, de Ziua Mondială a Teatrului, Bis Teatru a lansat campania IZOLART pentru a susține artiștii din spațiul independent sibian. Pe toată perioada stării de urgență și mai apoi a stării de alertă, 47 de artiști din toată țara au rostit câte un poem în cadrul acțiunii „Poezia de la 9 seara”, care a reușit să strângă peste 180.000 de vizualizări. În dimineața zilei de 26 septembrie 2021, vom viziona online o selecție a poemelor.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.Atenție! SPECTACOLUL SE DIFUZEAZĂ GRATUIT PE CANALUL DE YOUTUBE AL BIS TEATRU
Izolart - Poeme din anul pandemic 2020
Distribuie