INTRAREA LIBERĂ

Dream & Bass


Duminică
26
Septembrie 2021
15:00
Durata: 60 minute


Descriere

Ce este școala? Ce nu este școala? Ce a fost școala sau ce ar trebui să fie școala? Cum arată școala viitorului? Printre cifre, statistici, dezbateri politice și păreri se află copii și adolescenți care experimentează pe propria piele deciziile adulților. „Pentru unii mumă, pentru alții ciumă”, “cum ți-o fi norocul” sau ”ghinion”, ar putea să fie motto-uri ale României educate, tărâm binecuvântat dar aparent lipsit de viziune, născut sub zodia indeciziei. Performerii vorbesc dintr-un spațiu incert, blocați undeva între viitor și trecut, fiind capabili doar să constate și să relateze ceea ce li se întâmplă. “Dream and Bass” este o fereastră deschisă spre gândurile și preocupările unor tineri posibili.

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea
Distribuția:
Andreea Balica, Andrei Muraru, Mihai Pripici, Anca Văleanu

Atenție! INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. Info! Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Dream & Bass
Distribuie