ACCES CU DE BILET SAU ABONAMENT
Comedie

Doi moldoveni în Ardeal

Texte de Dumitru Stegărescu, Cristian Lupașcu

Sâmbătă
18
Septembrie 2021
20:00
Durata: 70 minute


Descriere

Un show cu umor, cu multă muzică live, cu săgeți ascuțite și îndulcite îndreptate către specia aceea de băștinași pricepuți într-ale pământului plat și într-ale purității raselor. “În nuvela NASUL, Gogol scrie că un bărbier trezindu-se dis de dimineață și simțind miros de pâine caldă, o roagă pe nevastă-sa să-i de-a să mănânce pâine caldă cu ceapă. Și cu salam de Sibiu, probabil. Când a tăiat pâinea în două a găsit un nas, un nas pe care chiar îl cunoștea foarte bine. Era un ditai nasu de sibian, care în anumite ocazii străpunge stratosfera! Vă zic!”

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Muzica:
Cristian Lupașcu
Distribuția:
Dumitru Stegărescu, Cristian Lupașcu

Atenție! PARTICIPAREA LA EVENIMENTE ESTE PERMISĂ DOAR PENTRU PERSOANELE CARE SUNT VACCINATE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI SARS-COV-2 PENTRU CARE AU TRECUT 10 ZILE DE LA FINALIZAREA SCHEMEI COMPLETE DE VACCINARE, PERSOANELE CARE PREZINTĂ REZULTATUL NEGATIV AL UNUI TEST RT-PCR NU MAI VECHI DE 72 DE ORE SAU REZULTATUL NEGATIV CERTIFICAT AL UNUI TEST ANTIGEN RAPID NU MAI VECHI DE 24 DE ORE, RESPECTIV PERSOANELE CARE SE AFLĂ ÎN PERIOADA CUPRINSĂ ÎNTRE A 15-A ZI ŞI A 90-A ZI ULTERIOARĂ CONFIRMĂRII INFECTĂRII CU SARS-COV-2, ÎN CONDIŢIILE STABILITE PRIN ORDINUL COMUN AL MINISTRULUI CULTURII ŞI AL MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII, EMIS ÎN TEMEIUL ART. 44 ŞI AL ART. 71 ALIN. (2) DIN LEGEA NR. 55/2020, CU MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE. Info! BILETE: 30 LEI - BILET ÎNTREG, 20 LEI - BILET REDUS, 150 LEI - ABONAMENT PROLOG, FESTIVAL, EPILOG, 120 LEI - ABONAMENT FESTIVAL
Doi moldoveni în Ardeal
Distribuie