Intrare liberă
BIS
Show comunitar

Cartierul meu

După o idee de: Flaviu Suhastru

Sâmbătă
18
Septembrie 2021
18:00
Durata: 60 minute


Descriere

O retrospectivă, spectacol atelier Ce bucurie, va fi iar comedie! Fără comedie, viața e pustie! Actori tineri care au copilărit în cartiere diferite ale orașului. Amintirile lor. Subiective. Intime. Personale. Universale. Muzică live, compusă și interpretată chiar de protagoniști. Bună dispoziție. Haz. Uneori de necaz. Comedie.

ORÁȘ, orașe, s. n. 1. Formă complexă de așezare umană, având multiple dotări edilitare, de obicei cu funcție administrativă, industrială, comercială, politică și culturală; urbe. ◊ Loc. adj. De oraș = care provine din oraș, care are caracteristicile, aspectul, obiceiurile etc. de la oraș. ◊ Haine de oraș = a) haine mai bune decât cele de lucru; b) haine croite după moda de la oraș. 2. P. restr. Partea centrală a unui oraș (1); centru. 3. Populația, locuitorii unui oraș (1).

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Bogdan Sărătean
Distribuția:
Mihai Alexandru, Claudiu Fălămaș, Andrada Grosu, Laura Luca/ Alexandra Roatiș

Atenție! ATENȚIE! ATENȚIE! PARTICIPAREA LA EVENIMENTE ESTE PERMISĂ DOAR PENTRU PERSOANELE CARE SUNT VACCINATE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI SARS-COV-2 PENTRU CARE AU TRECUT 10 ZILE DE LA FINALIZAREA SCHEMEI COMPLETE DE VACCINARE, PERSOANELE CARE PREZINTĂ REZULTATUL NEGATIV AL UNUI TEST RT-PCR NU MAI VECHI DE 72 DE ORE SAU REZULTATUL NEGATIV CERTIFICAT AL UNUI TEST ANTIGEN RAPID NU MAI VECHI DE 24 DE ORE, RESPECTIV PERSOANELE CARE SE AFLĂ ÎN PERIOADA CUPRINSĂ ÎNTRE A 15-A ZI ŞI A 90-A ZI ULTERIOARĂ CONFIRMĂRII INFECTĂRII CU SARS-COV-2, ÎN CONDIŢIILE STABILITE PRIN ORDINUL COMUN AL MINISTRULUI CULTURII ŞI AL MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII, EMIS ÎN TEMEIUL ART. 44 ŞI AL ART. 71 ALIN. (2) DIN LEGEA NR. 55/2020, CU MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE.
Cartierul meu
Distribuie