INTRAREA LIBERĂ

Alo?!


Duminică
26
Septembrie 2021
14:00
Durata: 60 minute


Descriere

„Alo?!”, Fabrica de Teatru Sibiu un scenariu original „Fabrica de Teatru” Distribuție: Alexia Muntean, Iris Pătru, Mara Pătru, Alexandra Dejugan, Sati Batin, Maria Tacacsi, Ella Chirilă, Ema Man-Abramiuc, Matei Ciobică. „Alo?!” este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Este o creație proprie „Fabrica de Teatru”, în care cu siguranță se regăsește fiecare dintre noi. Dorim să precizăm că niciun om sau porumbel, nu au fost răniți în timpul repetițiilor sau al spectacolului!

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

25RSZ-de-ore

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.


Regia:
Laura Luca
Distribuția:
Alexia Muntean, Iris Pătru, Mara Pătru, Alexandra Dejugan, Sati Batin, Maria Tacacsi, Ella Chirilă, Ema Man-Abramiuc, Matei Ciobică.

Atenție! INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. Info! Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.
Alo?!
Distribuie