Jurnal

Ecouri

Weekend-ul care tocmai a trecut (6-7 octombrie 2018)  a oferit sibienilor și turiștilor veniți special pentru eveniment o nouă ediție memorabilă a Festivalului „25 de ore de teatru non-stop”, organizat de Asociația Culturală BIS. Artiști din București, Cluj, Timișoara, Iași, Târgu Mureș și Sibiu au evoluat pe scenă de sâmbătă, până duminică seara, într-un maraton plin de energie pozitivă și dragoste pentru teatru. Publicul care a umplut până la refuz spațiile de joc a trăit alături de tinerii artiștri emoții puternice, s-a lăsat angrenat în dueluri muzicale, a  servit „poezie la micul dejun“ sau a participat în pijamale la exerciții de înviorare fizică.Read More

Multă voie bună și spectacole inedite

În perioada 6-7 octombrie 2018 sibienii și turiștii vor respira teatru pentru al VIII-lea an consecutiv. A devenit deja o tradiție ca cele mai valoroase și mai creative trupe independente din întrega țară să se reunească la Sibiu pentru un maraton plin de prospețime, energie și culoare. La această ediție, publicul va fi întâmpinat cu producții din București, Cluj, Timișoara, Iași, Târgu Mureș și Sibiu, majoritatea pe texte originale, scrise chiar de artiștii implicați în realizarea lor. Read More

Maratonul „25 de ore de teatru non-stop” s-a încheiat, dar festivalul continuă

Cea de-a VII-a ediție a Maratonului “25 de ore de teatru non-stop”, organizat de Asociația Culturală BIS, a ținut Sibiul treaz în weekendul care tocmai a trecut. Sibienii și turiștii veniți special pentru eveniment au umplut până la refuz cele 12 spații de joc, au aplaudat frenetic, au râs și s-au emoționat alaturi de personajele interpretate pe scenă, au vibrat odată cu muzica aproape mistică a lui Francesco Agnello, au  servit „poezie la micul dejun“ sau au participat în pijamale la exercițiile de înviorare fizică.

Read More

Festivalul “25 de ore de teatru non-stop” gata de START

În acest weekend (9-10 septembrie 2017), la maratonul “25 de ore de teatru non-stop”, Sibiul va respira pentru a șaptea oară teatru, de data aceasta în aerul blând al toamnei. Asemenea unui școlar nerăbdator să facă față unor noi provocări, festivalul este pregătit să întâmpine publicul cu o ofertă culturală bogată, ce aduce 31 de evenimente în 12 spații de joc.

Read More

Festivalul “25 de ore de teatru non-stop” se împrietenește cu celălalte arte

Toamna bate la poartă și odată cu ea, Maratonul “25 de ore de teatru non-stop”. Organizatorii așteaptă să culeagă roadele muncii din această vară: aplauzele publicului.  Cea de-a VII-a ediție este una specială, pentru că maratonul propriu-zis (9-10 septembrie 2017) va fi urmat de încă cinci zile de recuperare (11-15 septembrie), perioadă în care va fi prezentat câte un spectacol pe seară.

Read More